Service

Återkommande service på kommunernas vattentäkter är ett viktigt åtagande för oss.

För företag och kommuner

Större borrningsprojekt för energi och kyla

För större fastigheter, industrier, kyrkor och skolor

mullsjö brunnsborrningar

Samarbetspartner och serviceåtagande

Återkommande service på kommunernas vattentäkter är ett viktigt åtagande för oss. Bland annat tar vi ur pumparna och rengör brunnarna för att återfå fullt flöde. Vi utför byten av pumpar samt service på installerade pump och filteranläggningar till enskilda vattenläggningar. Mullsjö Brunnsborrningar tillhandahåller ett brett storlekssortiment av pumpar som finns på marknaden.

Företag och kommuner

Mullsjö Brunnsborrningar är en erfaren samarbetspartner med goda referenser avseende:

  • Borrning  upp till 600 mm
  • Borra och färdigställa brunnar i vattenförsörjningsprojekt
  • Rensspolning av filterbrunnar
  • Service av pumpanläggningar

Stora projekt

Vi genomför även större borrningsprojekt för energi och kyla till exempel kyrkor, större fastigheter, industrier och skolor. Hela företaget och våra brunnsborrare är AB certifierade och detta säkerställer kvalitén och miljöengagemanget som löper genom alla processer. Vi erbjuder brunnsborrning och service till konkurrenskraftiga priser i Jönköping, Värnamo, Borås, Skövde samt övriga Småland och Västergötland, men hela Sverige är vårt arbetsfält.

Kommunreferenser

Alvesta, Gislaved, Götene, Hudiksvall, Karlstad, Ljungby, Luleå, Malung, Mullsjö, Sälen, Sandviken, Uppvidinge, Växjö, Värnamo, Östersund.

mullsjö brunnsborrningar

Kvalitetssäkrade

ERfarenhet

Kompetens och kvalitet

Kompetens och kvalité genomsyrar vår verksamhet, från personal med 30 års erfarenhet där samtliga borrare är AB certifierade till hela strukturen i företaget där vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Företaget är även medlemmar i Borrföretagen, Sveriges Borrentreprenörers Branschorganisation.
Vi kan borra brunn och vi gör det bra! 

Certifikat